Топ 5 на най-красивите футболисти, които ще гледаме на европейското първенство

Броени дни остават до старта на 16-ото европейско първенство по футбол, организирано от УЕФА. То ще се проведе в 11 града в 11 различни европейски страни от 11 юни до 11 юли 2021 г.

Освен че футболът е един от най-популярните и обичани по цял свят спортни дисциплини, футболистите са едни от най-ухажваните, харизматични и желани мъже сред спортистите. Някои от тях не слизат от списъците на най-сексапилните личности години наред, а други са съвсем свежи попълнения, които определено заслужават дамското внимание. Ето кои са топ 5 мъжагите на футболния терен, които ще завъртят главата на всяка жена според класацията на канала Top Of The Tops във vbox7 това лято.

Еден Азар

Възраст: 29 г.
Височина: 1.75 м
Държава: Белгия
Отбори: Белгия, Реал Мадрид

View post on Instagram
 


Еден Азар пленява с атрактивната си визия и очарователните си небесносини очи. Белгийският футболист игра дълго време за Челси, а трансферът му за Реал Мадрид беше един от най-скъпите във футболната история. Еден Азар е женен за Наташа ван Хонакер, с която имат три деца.

Оливие Жиру

Възраст: 34 г.
Височина: 1.90 м
Държава: Франция
Отбори: Франция, Челси



Оливие Жиру е особено полулярен със своята секси външност и синия си дълбок поглед. Жиру е френски професионален футболист, който играе като нападател за Националния си футболен отбор и за Челси. През 2012-2018 г. той играе за друг клуб във Висшата лига - Арсенал. Със съпругата си Дженифър Жиру са заедно от 2011 г. и имат четири деца.

Кристиано Роналдо

Възраст: 35 г.
Височина: 1.87 м
Държава: Португалия
Отбори: Португалия, Ювентус

View post on Instagram
 

Един от най-великите футболисти в историята на футбола се слави и като един от пленителните със своята външност спортисти. Ронабдо бе победител в последното Европейско първенство по футбол през 2016 г. Той е и един от най-богатите и доходоносни атлети в света, който може да се похвали и с най-голям брой последователи в социалните мрежи.

Аркадиуш Милик

Възраст: 26 г.
Височина: 1.86 м
Държава: Полша
Отбори: Полша, Наполи

View post on Instagram
 

26-годишният футболист има особено магнетичен външен вид и е един от най-чаровните футболисти в света в момента. Милик е полски професионален футболист, който играе за италианския футболен клуб Наполи. Женен е за Джесика Зиолек.

Килиан Мбапе

Възраст: 22 г.
Височина: 1.78 м
Държава: Франция
Отбори: ПСЖ

View post on Instagram
 

Килиан е най-младият френски играч, отбелязал гол на Световното първенство през 2018 г. Дебютира на игрището през 2015 г. и оттогава не спира да демонстрира изумителните си умения и качества на удивителен играч. Той е един от най-известните и най-богати футболисти в света. Печелил Лига 1 за млад играч на годината и наградата Golden Boy.

Четете още: 7 от най-сексапилните и харизматични актьори от турските сериали (Снимки)