Три месеца пред камерата: Меган и Хари стават риалити звезди в телевизията

След като стана ясно, че принц Хари и Меган Маркъл са подписали договор с Netflix на стойност 112 милиона паунда, идва друга новина в допълнение към работните ангажименти на знатната двойка.

В продължение на три месеца телевизионни камери ще следят как минава животът на херцозите на Съсекс в риалити формат. Анонимен източник твърди пред "Дейли мейл", че идеята била на Маркъл. „Меган винаги е искала светът да я види в истинската ѝ същност“, споделя той.



Все още не е известно дали камерите ще бъдат допуснати до новия дом на Меган и Хари в Санта Барбара, Калифорния, или ще се фокусират единствено върху работните моменти от живота им. Но при всички случаи изглежда, че това предаване ще счупи всички рекорди по брой гледания.

Мнозина се чудят как Маркъл, която избяга в САЩ със семейството си, уж за да се скрие от оператори и журналисти, изведнъж реши да бъде под светилните на прожекторите, пише „Дейли мейл“. В крайна сметка не е ли тя тази, която принуди Хари да се откаже от титлите и да напусне двореца – по думите ѝ решение, продиктувано от факта, че таблоидите следяха всяка нейна стъпка. И сега изведнъж тя с охота отваря вратите на личния си живот, позволявайки на целия свят да нахлуе в него. Не е ли това лицемерие, пита се още изданието.



Може би пък допълнителният PR няма да навреди, особено сега, след като скандалът, свързан с отказа на Хари от кралските му задължения, утихна, а интересът към Маркъл също започна да отслабва, гадаят от медията.

Може би Меган ще се опита да засенчи прословутото семейство Кардашиян. Припомняме, че шоуто, което направи известни Ким Кардашиян, Кайли Дженър, Кендъл Дженър, Клои Кардашиян и Кортни Кардашиян, и даде старт на кариерите им в модата и бизнеса с разкрасителни продукти, ще излъчи последния си сезон през 2021 г.

В същото време приятели на Меган и Хари уверяват, че те са личности, които нямат нужда от лаври и слава. „Всичко ще бъде направено с вкус и класа, а не в стила на риалити шоутата за Кейти Прайс и Ким Кардашиян. Херцозите искат да дадат възможност на хората да надникнат в живота им и да видят всички благотворителни дейности, на които са се посветили“, пише „Дейли мейл“, позовавайки се на източници, близки до двойката.

Четете още: Това ще ви озадачи! Меган Маркъл се зае да прилича на Кейт?