Вчера звездната красавица Цеци Красимирова изненада почитателите си в социалните мрежи, като публикува невероятно послание към един много специален за нея мъж. И не, това съвсем не е любимият ѝ, за когото е омъжена.

Всъщност, Красимирова реши да поздрави баща си за рождения му ден и да му подари разходка с яхта в Испания, където Цеци живее от години със съпруга си Майкъл.

Красавицата сподели емоционално обръщение към татко си, а той със сигурност е бил изключително развълнуван не само заради страхотния подарък и разходката с тузарската яхта, съпътствана от скъпо шампанско, но и заради шанса да прекара повече време с дъщеря си. Ето какво сподели самата Цеци за рождения ден на родителя си:

"Днес моят баща има рожден ден! Обикновено бащината фигура е Героичният образ за всяка дъщеря. За нея той е олицетворение на сила, спокойствие, достойнство, грижа и мъжество. Той е най-големият ѝ авторитет, и най-добрият ѝ приятел. Той е Единственият мъж в живота ѝ. Онзи, който винаги е до нея и зад нея. И ще я защити."

На това му се казва примерна дъщеря, сигурни сме, че баща ѝ е щастлив и много се гордее с нея.

Четете още: Вижте секси голата дъщеря на Миле Китич (снимки)