Цвети Пиронкова съблазнява от плажа - събира тен под лъчите на Несебър

Цвети Пиронкова сподели изкушаващи кадри от Българското Черноморие. Бившата ни първа ракета в женския тенис е поредната родна звезда, която избра морето на България за лятната си почивка.

View post on Instagram
 

Припомняме, че за да отморят от напрегнатото ежедневие, много популярни личности у нас поеха в посока изток. Но докато Диляна Попова отдъхва на Приморско, Нели Хаджийска – на Синеморец, Теа Минкова и Наум Шопов – на Арапя. Радина Кърджилова и Деян Донков – на Аркутино, а Александър Кадиев – на къмпинг „Градина“, Пиронкова заложи на древния Несебър, съхранил архитектурата на няколко епохи.

View post on Instagram
 


Именно в този морски град Цвети направи първия си плаж за годината, което самата тя сподели пред последователите си. „Първи ден на плажа за тази година. По-добре да не ви показвам тенис тена си“, написа Цвети към снимка, на която е със син бански от две части и огледални слънчеви очила.

На друг фотос пък тенисистката е седнала на шезлонг с чаша фрапе в ръка, но този път – облечена с бански в лилаво.

View post on Instagram
 


Припомняме, че талантливата спортистка прекара периода на изолация в родния си Пловдив в компанията на най-скъпите си хора - съпруг си - бившият футболист на "Локомотив" Михаил Марчев, и сина си - Александър, който в края на март навърши две години.

Цветана Пиронкова тренира тенис от 4-годишна възраст, като първата ѝ ракета е подарена от Теодора Недева. Успехите ѝ започват още от родния Пловдив. През 2000 г. тя е новата изгряваща звезда на България. На финала на държавното първенство за жени на закрито, Пиронкова стига до полуфинал.

View post on Instagram
 

Четете още: Без Фотошоп? Ася Капчикова две седмици след раждането на близнаци