Автор
Woman.bg

Цвети Радойчева напусна София заради коронавируса

Цвети Радойчева се премести да живее на своята вила в с. Радомирци. Чаровната певица прекарва вече цял месец спокойно и на свобода времето под карантина заедно със семейството си и малката си дъщеричка Ванеса.

Красавицата съвсем скоро отпразнува и своя имен ден на Цветница на двора сред природата и любимите си хора. По повод празника Цвети сподели в социалната мрежа прекрасни снимки, от които се вижда, че е позитивна, щастлива и в прекрасна форма, която подържа с йога и медитации.

В социално обръщение в национален ефир, талантливата изпълнителка сподели, че за нея вирусът и пандемията са време на пробуждане. Сега е моментът да се замислим за истинските и стойностни неща в живота ни. Като артист и човек на изкуството, всички нейни участия за този период са отменени, но Цвети използва времето, за да работи по създаването на своя първи самостоятелен албум.

Времето под карантина я вдъхновява да прави музика и скоро ще представи новата си авторска песен, в която тя засяга темата за духовността. “Пренаситихме се от фалшиви приятелства, повърхностни взаимоотношения… искаме бързо и лесно изкарване на пари, но не се замислихме за ценностите като доброто, човечност и великодушие, които трябва да съхраняваме в себе си. Крайно време е да започнем да ценим настоящия момент и да го изживяваме пълноценно”, споделя певицата пред Woman.bg.

Цвети изпрати послание r към своите почитатели в личния си профил във Фейсбук със своята авторска песен “Изчезни”, като написа : “Хайде да ИЗЧЕЗВА този вирус и отново да се прегръщаме, да пеем и да пътуваме! Сигурна съм, че тази криза ще промени всички ни… важното е тази промяна да бъде нашия ключ към по-добър, по-смислен и много по-щастлив живот!”

Четете още: Цвети Радойчева: Майчинството ме направи по-чувствителна и обичаща!