Автор
Woman.bg

Цвети Радойчева спечели голямата награда на BG Music Festival

За трета поредна година в Сандански се проведе BG Music Festival. Конкурсът събра на една сцена млади български поп, рок, рап и хип-хоп изпълнители, които премериха сили в борбата за трите големи награди на фестивалното жури. Музикалното събитие се състоя в две поредни вечери на 7 и 8 юни в Летен театър Сандански.

Тази година участие взе и популярната поп певица Цвети Радойчева. Талантливата изпълнителка представи своята най-нова авторска песен ”Изчезни“, която е по нейна музика, текст на великия текстописец Петър Москов и аранжимент на Алекс Нушев. Цвети Радойчева се открои на сцената с вокална техника, харизма, чар и силно сценично присъствие.

И двете вечери за своята впечатляваща визия красавицата заложи на шармантни рокли на марката Sandro Ferrone.

А песента “Изчезни” ѝ донесе голямата награда на фестивалното жури. Тя беше избрана за най-добрата поп песен на BG Music Festival 2019 г.

Сингълът “Изчезни” е обвързан и с голяма кауза. С тази песен,Цвети категорично казва “Не, на насилието над жени". Тя я създава в знак на съпричастност към жените, пострадали от домашно насилие. Нека много жени, които са били обект на насилие, да я възприемат като своя лична изповед и да придобият силата да споделят за проблема.

В момента Цвети Радойчева подготвя заснемането на тематично видео към “Изчезни”, в което красавицата ще пресъздаде емоцията на песента, партнирайки си в актьорска игра с известен наш артист.

Четете още: Цвети Радойчева: Майчинството ме направи по-чувствителна и обичаща!