Автор
Ева Григорова

Тузаря го закъса: Ето как един секс скандал може да доведе до загубата на 12 млн. долара

Проблемите за Крис Нот, известен като Тузаря от сериала “Сексът и градът”, продължават и то с пълна сила.

Актьорът, който има собствен бранд за текила, няма да може да прибере внушителната сума от 12 млн. долара, както беше предвидил по-рано.

View post on Instagram
 

Компанията Entertainment Arts Research, Inc. разкри, че се е отказала от предварителните разговори за закупуването на бранда на Нот, след като две жени го обвиниха в сексуално насилие.

“Към този момент за нас няма смисъл да продължаваме напред със сделката, след твърденията, които трябва да бъдат взети много насериозно.” - се казва в изявление на фирмата.

View post on Instagram
 


Кариерата на актьора пострада сериозно след обвиненията, които той получи от две неизвестни дами. Те го обвиниха в сексуално посегателство дни след като феновете на “Сексът и градът” бяха шокирани от смъртта на неговия герой, още в първия епизод на продължението на сериала.

Междувременно още една жена обвини Нот в сексуално посегателство, което се случило докато била хостеса в ресторант. Като гост на заведението актьорът неколкократно я опипал. “Чувствах се сякаш аз съм единственият човек във Вселената, който можеше да ме чуе да казвам “не” - споделя тя в свое интервю пред медиите.

View post on Instagram
 


Още по-притеснителният факт се крие в стара статия, в която се твърди, че Крис Нот е биел и дори е заплашил да убие кучето на бившата си приятелка Бевърли Джонсън. Това се е случило в периода от 1990-а до 1995 г.

След шокиращите обвинения, освен пропадналата сделка, Нот трябваше да се примири и с това, че A3 Artists Agency, агенцията която досега го представляваше, реши да го изключи от списъка си с клиенти.