Автор
Ива Петрова

Тя е на 81 и е готова за среща с 28-годишен (Снимки и Видео)

Днес голямата разликата във възрастта в една двойка сякаш все по-често се възприема като нещо нормално. И тази тенденция се наблюдава не само сред знаменитостите, но и сред обикновените хора.

Често можем да срещнем двама души с разлика между годините им от порядъка на 10, 20, та дори и 30 и повече години.

За отношението си към подобен тип двойки, както и за това дали тя би възприела подобно романтично съжителство за себе си като нещо естествено, говори 81-годишната Марта Стюарт – американска бизнесдама, писателка, тв звезда и бивш модел.



Преди броени дни тя бе гост в шоуто на Дрю Баримор, пред която отговори на няколко провокативни въпроси, свързани с личния ѝ живот. На запитване дали би била склонна да влезе във връзка с мъж като 28-годишния Пийт Дейвидсън, 81-годишната Марта категорично дава положителен отговор.

По време на предаването водещата предизвиква гостенката си с игра, в която трябва да определи с кого би се срещала, пише People. И така, първият въображаем претендент за сърцето на Стюарт водещата описва така: „Представете си, че половинката ви има толкова татуировки, колкото Пийт Дейвидсън.“ Тогава Марта Стюарт с охота отговаря, че не би отказала среща с някого като него и че възрастта му не я притеснява.



„Добре, излизате на среща точно с Пийт Дейвидсън“, отвръща провокативно водещата, при което гостенката ѝ отново дава позитивен знак, че би се виждала с него.

Тогава Дрю Баримор решава да нажежи още повече атмосферата и отправя предизвикателство и двамата да излязат на среща заедно. 81-годишната бизнесдама е повече от съгласна.

Тя смело признава, че изобщо не се притеснява от факта, че Пийт Дейвидсън има зад гърба си многобройни, макар и дълготрайни връзки. „Пийт е толкова сладък“, искрено допълва тя и не пропуска да отбележи, че е убедена в това колко добър човек е той, тъй като „всички говорят за Пийт Дейвидсън по толкова мил и позитивен начин“.

От своя страна пък закачливата Дрю решава да завърши диалога с Марта със следното заключение: „Той е отворен към... възрастта не е проблем за него, просто казвам.“

View post on Instagram
 

Четете още: Кейт Мидълтън става патрон на невероятна кауза: Запознайте се с първата жена, която иска да прекоси сама Антарктика