Уау! Кание подари на Ким холограма на починалия ѝ баща, мъртвецът хвали зет си

Ким Кардашиян определено обича блясъка, лукса и най-вече светлината на прожекторите. А когато празнува рождения си ден, тя го прави подобаващо, независимо дали има пандемия, или не. Ким просто е човек на живота и никой не може да я накара да отбележи появата си на бял свят тихо и кротко.

И макар поводът за тържеството да бе преди почти 10 дни, Ким продължава да залива феновете си в Инстаграм със снимки и клипове от купона. Вчера обаче тя успя да ни просълзи...

Причината за това е най-големият подарък, който получи от любимия си Кание Уест - холограма на починалия ѝ баща. Рапърът показа за пореден път колко много обича съпругата си, като "съживи" известния адвокат Робърт Кардашиян, който почина от рак през 2003 г. Кание е успял да създаде холограма, която се обръща към Ким, за да я поздрави за 40-ия рожден ден, да ѝ сподели колко се гордее с нея и като закачлив финал заявява, че Кание е най-готиният мъж на света. Признаваме, може би последното изречение не е била най-добрата хрумка на г-н Уест, но не можем да отречем, че жестът е неописуемо мил, а ето го и видеото, което няма как да не ви просълзи:

Ким сама сподели този момент с последователите си в Инстаграм, като благодари на съпруга си и определи подаръка му като "Холограма от Рая".

View post on Instagram
 

"Кание ми направи най-смисления подарък в живота ми по случай рождения ми ден. Една много специална изненада от Рая. Холограма на моя татко. Тя бе толкова истинска и жива, гледахме я отново и отново, изпълнени с толкова емоции и сълзи на очи. Дори не мога да опиша колко много означава това за мен, за сестрите ми, за брат ми, за майка ми и за най-близките ми приятели. Толкова много ти благодаря, Кание, за този момент, който ще помня до края на живота си", сподели развълнувано Ким в Инстаграм.

Двеминутното видеот започва с думите: "Честит рожден ден, Кимбърли! Вече си на 40, виж колко много си пораснала! И си също толкова красива, колкото беше като малко момиченце. Наблюдавам теб, сестрите ти, брат ти и децата всеки ден. Дори понякога ви давам знак, че съм наоколо."

Речта продължава с това колко е горд Робърт с порасналата си дъщеря и всичко, което е успяла да постигне до момента и ѝ припомня песента, която двамата често са слушали в колата, когато я е карал на училище. Също така той отбелязва, че се гордее с Ким и защото иска да стане адвокат и да продължи неговото дело.

"Това е дълъг път, но си заслужава. А аз съм до теб на всяка крачка от него", казва той.

Робърт добавя и че е радостен от факта, че Ким се гордее с арменските си корени и прави толкова много за Армения. Разбира се, той не пропуска и факта, че тя е страхотна майка и е създала страхотно семейство, а също така и че пази всички, наблюдавайки ги от небето.

След кратката си поява, холограмата с образа на Робърт Кардашиян, просто изчезва в тъмнината.

Припомняме ви, че от няколко месеца насам се носят слухове за семейство Уест, според които Ким и Кание вече не изпитват толкова силна любов един към друг и са пред развод. Но след този емоционален подарък, те сложиха край на всички спекулации и каквито и различия да са имали помежду си, вече са изгладени и небето над тях отново е безоблачно.

View post on Instagram
 

Четете още: Адел призна: Аз съм самотна и слаба