61-годишната Мадона сложи в малкия си джоб по-младите си колежки. Звездата изуми почитателите си в Инстаграм с физическата си форма. Поп кралицата публикува в профила си в социалната мрежа клипчета от подготовката си за турнето Madame X и предизвика истински фурор сред последователите си.
За радост на феновете, Мадона без проблеми изпълнява сложни шпагати, за които биха ѝ завидели и професионални гимнастички. Звездата демонстрира умопомрачително тяло за възрастта си. Всекидневно певицата поддържа форма с пилатес, балет, силови упражнения и бойни изкуства.

View post on Instagram
 


На изваяното ѝ тяло се радва и новото ѝ гадже - 26-годишният танцьор Ахламалик Уилиамс. Припомняме ви, че миналата година гръмна новината за новия романс на певицата с младока. Тогава папараци изловиха влюбените гълъбчета да се натискат на балкона на хотел в Маями. Мадона е от звездите, които не се притесняват да излизат с по-млади гаджета.

View post on Instagram
 


„Тя дори не поглежда човек, който поне да е на нейната възраст. Приятелите ѝ смятат, че трябва да се среща с по-възрастни мъже, ако някога иска да изгради стабилна връзка. Чудесно е, че тя все още привлича тези младежи, но има много малък шанс да издържи дълго в подобни отношения“, разказа преди време пред National Enquirer източник, пожелал анонимност.

View post on Instagram