Уникална красавица: Ето коя е Мис Вселена 2021 (снимки)

Приказна красавица е новата победителка в конкурса "Мис Вселена"! Тазгодишната кралица е индийката Харназ Сандху, която получи короната от миналогодишната победителка Андреа Меса.

Харназ е актриса и притежава характерната осанка за Боливуд - изящни черти, шоколадов тен, прелестна гъста коса, изкусителни плътни устни и безкрайно изразителни тъмни очи. Красавицата излъчва нежност и грация, присъщи за принцесите от 1001 нощ, а освен това се справи отлично с всички кръгове на конкурса.

Те бяха обичайните за събитието - национално облекло, бански и интервю.

Тазгодишното издание бе проведено в курортния град Ейлат на Червено море. Организаторите на надпреварата поясниха, че са избрали Израел за домакин на събитието, заради успешната ваксинационна програма на страната. Но въпреки това, границите бяха затворени след появата на новия вариант Омикрон. По това време участничките вече са били в пределите на Израел, а тези от тях, които е трябвало тепърва да пристигнат, са получили специално разрешение, но само при условие за 72-часова карантина.

Единствено Малайзия не изпрати представителка на конкурса, като за официална причина бе посочена нестихналата пандемия от Ковид-19.

Четете още: Принц Уилям и Кейт споделиха своята коледна картичка