Автор
Woman.bg

Уникалният Samsung Galaxy Z Flip е новото бижу на топ модела Николета Лозанова

Независимо каква философия на живот изповядва, всяка дама запазва последната си дума за своя...телефон. Той трябва да е уникален като самата нея, надежден, за да му довери най-съкровените си тайни, компактен, за да го добави като малко бижу сред скритите съкровища на дамската си чанта. Телефонът е онази красива звезда в галактиката на момичешкия ни свят, чиято светлина ни дава спокойствие, увереност и сигурност. Затова, щом го видяхме, се влюбихме в него. Като в скъп подарък, който е създаден само за нас.

Запознайте се с новия сгъваем телефон Samsung Galaxy Z Flip.



Уникален. Сгъваем. Стъклен. Стилен. Компактен. Подобни характеристики не оставиха безучастна и една от най-огнените и стилни българки, топ моделът Николета Лозанова. Най-следваната инфлуенсърка у нас винаги е в топ тенденциите и успешно съчетава висшата мода с високите технологии. Затова смарт бижуто на Samsung Galaxy Z Flip веднага се превърна в нейно притежание, което съвпадна със световната премиера на сгъваемия телефон. Ни Ло, като всяка красива жена, не прави компромис със своите възможности и желания, опитвайки се да синхронизира вътрешното си усещане за естетика с актуалните модни тенденции. В това отношение новият модел на Samsung наистина си заслужава. Той съчетава всичко, което е необходимо за една дама с усещане за лукс и с динамично ежедневие.



Лозанова се наслаждава на Инфинити Flex дисплей (цели 6,7 инча в разгънато състояние), който обаче се побира във всяка дамска чанта или джобче на елегантен тоалет. Истинска иновация в дизайна и функциите, достойни за модните смартфон подиуми.

Galaxy Z Flip въвежда ново портфолио от устройства, което потвърждава ангажимента на Samsung да има водеща роля в категорията и да използва технологиите и формата на корпуса, за да създаде “сгъваеми” изживявания, които ще изненадват и радват потребителите през следващите години.





Създаден с иновативна Hideaway Hinge (скрита панта) и персонализиран UX, Galaxy Z Flip предоставя нови елегантни начини за заснемане, споделяне и изживяване на съдържание – всичко това без докосване на устройството. Подкрепена е от двоен CAM механизъм - малък, но изискано проектиран, за да гарантира, че всяко завъртане и сгъване е гладко и стабилно. Galaxy Z Flip може да остане отворен под различни ъгли, като екран на лаптоп.



Когато Galaxy Z Flip се разгъне, той може да остане отворен реално под всеки ъгъл, отключвайки възможности за селфита, които показват повече от света около притежателя му, и експресивни видео чатове с Google Duo – всичко това без докосване на устройството.

Galaxy Z Flip разполага с Инфинити Flex дисплей с патентованото Ултра тънко стъкло (UTG) на Samsung, което го прави по-тънък, с елегантен, първокласен вид и усещане, невиждани досега при сгъваемите устройства. Центрираното изрязване на дисплея означава също, че няма прорез в горната част и никакъв повод за разсейване на погледа. За пръв път Samsung въвежда в свое устройство съотношение на екрана - 21:9.


„Аз съм първата жена в България, която се докосна до новия Samsung Galaxy Z Flip и съм със страхотни впечатления. Най-голямото удобство се крие в сгъваемия стъклен дизайн, можеш да поставиш смартфона си във всяка чанта, напомня ми на луксозна пудриера. Новите технологии са едновременно лукс и необходимост за мен. Ето защо камерата на Galaxy Z Flip променя правилата на играта - буквално може да стои самостоятелно, за да заснемеш повече, в движение - от невероятни селфита, през групови снимки до кристално ясно съдържание в нощем режим по време на парти, например. Можеш да създаваш съдържание за социалните медии от най-добрия ъгъл, със свободни ръце и без да е необходим статив.“, сподели Николета Лозанова за новия си първокласен смартфон от Samsung.


За зашеметяващи нощни Hyperlapse видеоклипове или ярки снимки при ниска осветеност няма нужда от светкавица, благодарение на Нощния режим. Устройството се отваря и поставя на маса. Когато e затворено, може бързо да бъдат заснети висококачествени селфита с една ръка с помощта на задната камера, без дори да бъде отварян. В допълнение - безпроблемен видеозапис със съотношение 16:9, идеално за качване в социалните мрежи.

Независимо дали Galaxy Z Flip е затворен, стои изправен или отворен, съобщение, обаждане или напомняне никога няма да бъде пропуснато. Безпроблемно извършва няколко задачи едновременно с Multi-Active прозореца.

Samsung Galaxy Z Flip се предлага в България в лимитирани бройки от 21 февруари 2020г., а цветовете са повече от предизвикателни - Огледално лилаво и Огледално черно. Повече информация може да се открие на: https://www.samsung.com/bg/smartphones/galaxy-z-flip/

От стилния си дизайн до разнообразното преживяване с камерата, Galaxy Z Flip дава началото на нова ера на сгъваеми мобилни иновации.

(в материала има продуктово позициониране)