В топъл Лос Анджелис: Защо Меган Маркъл се навлече със зимно яке?

Меган Маркъл и принц Хари бяха засечени от папараци на разходка в слънчев Лос Анджелис. Особено впечатление направи изборът на облекло на бившата актриса, която бе облечена с топла парка, въпреки че в града на ангелите температурите в момента са около 20 градуса.

Наблюдателни фенове на Маркъл обаче веднага се досетиха защо херцогинята на Съсекс е прибегнала до топлата дреха. Тя е на демократичната марка от САЩ - J.Crew. Брандът е сред фаворитите както на обикновените американци, така и на много известни личности. Една от тях е Мишел Обама. Бившата първа дама многократно се е появявала публично с дрехи от J.Crew.

View post on Instagram
 

J.Crew дава процент от всеки закупен артикул за благотворителност, или по-скоро за фонд, който помага на бездомните с топли облекла през зимата. Предполага се, че именно този факт е накарал Меган Маркъл да облече тяхна дреха на летни температури.

View post on Instagram
 



Парката, с която Меган беше забелязана, в момента се предлага с намаление за 189 долара. 10 долара от цената ѝ ще отидат във Фонда за топло палто. Основателите на фондацията планират да облекат топло 50 хиляди души тази година.

През декември раздаваме страхотни награди. За да спечелите, кликнете тук.