Ваканцията свърши: Дейвид и Виктория Бекъм изпратиха Харпър на училище с най-сладкото видео

За много деца по света лятната ваканция вече свърши и се връщат в класните стаи. Сред тях е и 10-годишната дъщеря на Виктория и Дейвид Бекъм, която определено е късметлийка. Звездните родители на Харпър споделиха кратко видео как я подготвят за първия учебен ден и я окуражават.

Г-н и г-жа Бекъм винаги са били родители за пример, тъй като успяха да отгледат 4 щастливи деца и цялото семейство продължава да бъде все така задружно през годините. Виктория и Дейвид са заедно над 20 години и са доказали, че любовта им издържа на времето, родителството, както и на всички трудности, породени от слуховете в жълтите медии. Трудно би ни било дори някога да си ги представим по отделно, защото те са просто семейство Бекъм.

View post on Instagram
 

Несъмнено футболистът и дизайнерката обичат да демонстрират семейната си идилия в социалните мрежи, където редовно публикуват страхотни кадри с децата си. И този път не бе по-различно, когато и двамата публикуваха най-сладкото видео по случай първия учебен ден на дъщеря им Харпър.

View post on Instagram
 

На кадрите виждаме как г-ца Бекъм си реже круша, която вероятно ще хапне в училище, а междувременно татко ѝ я изненадва с мила прегръдка. Към видеото Виктория споделя, че тя и Дейвид са много по-развълнувани от първия учебен ден на Харпър, отколкото самата ученичка. На въпроса дали се радва, че ще се върне в училище, г-ца Бекъм отговаря, че е малко нервна, но и много развълнувана. В този момент в кадър се появява Дейвид с думите: "Моля те, не отивай! Остани при татко", придружени от бащинска целувка.

Четете още: Новият филм за Даяна скандализира пуританите: Показва сцена, в която тя мастурбира