Напук на всеобщите подозрения и слухове, Меган Маркъл продължава категорично да отрича, че е веган.

Както вече ви съобщихме, Нейно кралско височество гостува като редактор на септемврийския брой на британското издание на списание „Вог“, посветен тематично на „силите на промяната“. В него херцогинята на Съсекс представя влиятелни личности, обединени от силата на духа да преодоляват прегради и стереотипи.

В броя тя прави и интервю с първата дама на САЩ Мишел Обама. За какво по-точно двете представителки на властта са си говорили, ще научим на 2 август, когато броят ще бъде пуснат в продажба.



Междувременно обаче съпругата на принц Хари издаде някои интересни детайли около разговора си с нея, пише Womenshealth.

Когато я попитала дали ще се съгласи да отговори на няколко въпроса за елитното списание, това се случило по време на обяд, чието меню, меко казано, било доста далеч от веганското. „И така, след като подобаващо се погрижих за моя растящ корем с пилешки такос по време на небрежен лек обяд с г-жа Обама, я попитах дали ще ми помогне в този таен проект“, споделя Меган пред изданието.

Както сами може да се убедите, думите ѝ красноречиво говорят това, херцогинята е хапвала и месо по време на своята бременност, противно на обвиненията, че е залагала изцяло на храни с растителен произход.

Апропо, по време на интервю от 2016 г. за Best Health, Меган описва хранителния си режим така: „Когато снимам, подбирам внимателно храната си, като през седмицата се старая да наблягам предимно на растителни продукти, а през уикендите – посягам и към месни и млечни такива."

Припомняме, че в началото на годината плъзнаха слухове, че Меган се е отказала напълно от храните с животински произход. Според публикации в таблоидите, позоваващи се на източник от Бъкингамския дворец, херцогинята дори настоявала и нейният съпруг принц Хари да се отнася по-внимателно към това, което яде.

Четете още: Кралицата скочи срещу Меган: Няма да ѝ позволи да гледа бебето като веган