Автор
Woman.bg

Венсан Касел и Тина Кунаки показаха Венеция на бебето

Венсан Касел и прелестната Тина Кунаки решиха да си отдъхнат, макар и за малко, като изведат 4-месечната си дъщеричка Амазони на разходка.

Щастливото звездно семейство излезе по слънчевите улици на Венеция, като бебето остана скрито от обективите на папараците. То се бе сгушило в прегръдката на татко си, който го предпазваше от силните лъчи с бяла шапка. Причината 52-годишният актьор и 22-годишната му изгора да бъдат в Италия е 76-ия кинофестивал.



Тина и Венсан прекараха слънчевия следобед, като заложиха на леко небрежен стил. Не бихме могли да пропуснем да отбележим, че младата майка изглежда отлично и белият цвят ѝ стои чудесно. Тя беше облечена в широка блуза и удобен панталон с висока талия – простичко и много, много шик.



Изглежда, че звездните родители са доволни от почивката си, макар и тя да е била само няколко часа. Припомняме ви, че любовта помежду им се зароди през юли 2016 г. и бе узаконена през август 2018 г. През април пък на бял свят се появи и плодът на страстта им – Амазони. Това е първо дете за младата красавица и трето за актьора.

Четете още: Дъщерята на Мила Йовович с първа фотосесия за списание