Автор
Христина Кирилова

Виктория Бекъм е ужасена: Опитаха се да отвлекат дъщеря ѝ

Виктория Бекъм живее в истински ужас, след като преследвач на семейството се опитал да вземе дъщеря ѝ Харпър от училище. Звездната дизайнерка и съпруга на Дейвид Бекъм споделя пред съда, че се страхува да излезе от дома им и е в напрежение за сигурността на момичето извън къщи.

Преследвачката на семейство Бекъм е 58-годишната Шарън Бел, която изпращала заплашителни писма на Дейвид и се появява периодично около дома им от миналата година насам. Тя стигнала още по-далеч, като отишла в училището на Харпър Бекъм и се представила за майка ѝ, за да я вземе, което спокойно може да бъде разглеждано и като опит за отвличане.

View post on Instagram
 

В резултат на многократните опити на Шарън да навреди на семейство Бекъм, Виктория живее в истински ужас, страхува се да излезе навън и е особено притеснена, когато Харпър е на училищни екскурзии.

Съвсем очаквано, оказа се, че мотивът на 58-годишната Бел е фактът, че е влюбена в Дейвид Бекъм. Тя направила опит да се свърже с него на 5-и юли 2021-ва, като му изпратила писмо, написано лично от нея на ръка, в което заявява, че обмисля да посети дома им в скоро време. И наистина го сторила.

През октомври Шарън продължила с тормоза, като изпратила на Дейвид послание, че го обича от цяла вечност. Футболистът поясни, че никога не е срещал тази жена и не я познава, но е изключително притеснен, тъй като "с всяко следващо писмо, поведението ѝ сякаш ескалира и е все по-заплашителна към мен и семейството ми". Бекъм се ужасил, след като станало ясно, че Бел знае къде живее семейството му, но за момента не ѝ е повдигнато обвинение, защото страда от ментално заболяване.

За момента мерките, които са предприети от съда, са свързани със забрана Шарън Бел да се доближава до дома на Бекъм и да контактува с Виктория, Дейвид и децата им.

Четете още: Ирен Онтева показа безкрайни крака