Виктория Бекъм става свекърва, децата ѝ вече си имат гаджета

Фамилията Бекъм изглежда, че ще започне да се разраства съвсем скоро. Момчетата на Виктория и Дейвид вече не са сладки малчугани, а пораснали мъже, които са готови да поемат по своя път в живота.

Най-големият наследник на дизайнерката и футболиста, Бруклин, вече е сгоден за актрисата Никола Пелц. Двамата споделят един покрив в Лос Анджелис от март месец насам, когато бе наложена изолацията заради Ковид-19. Те решиха да заживеят заедно едва 5 месеца след началото на връзката си, но очевидно отношенията им са хармонични, щом вече са и годеници.

View post on Instagram
 


По-малкият брат на Бруклин – Ромео, също не изостава с гаджетата. Малко след като излезе новината за годежа, той сподели снимка в Инстаграм с настоящата си половинка – Мия Риган. Не бихме могли да не отбележим, че дваната си подхождат перфектно и изглеждат много щастливи. Дори някои потребители изразиха мнение в коментарите под снимката, че може би и на тях им предстои годеж.

View post on Instagram
 


Ромео бе сред стотиците, които поздравиха Бруклин за новината, че Никола Пелц се е съгласила да му стане съпруга. А най-развълнувана бе майката на годеника – Виктория Бекъм, която сподели, че е безкрайно щастлива от хубавата новина и че много обича сина си и бъдещата си снаха.

Четете още: Майкъл Джексън малко преди смъртта си: Някой се опитва да ме убие!