Вижте Джизъса като дете, малкият Благойчо е негово копие!

24 септември 2022 | 10:05
3491
1
Instagram
1

Благо Джизъса гостува в последното издание на предаването “Търси се”, където водещите показаха няколко негови детски снимки.

На една от тях е видима поразителната прилика между бившия футболист и най-малкият му наследник, който носи неговото име.

Малкият Благойчо се появи на бял свят в резултат от любовта между Златка Райкова и Джизъса, а в момента двамата не са в никак добри отношения.

В същото предаване пък настоящата съпруга на Георгиев разкри, че за него е било изключително тежко да се отдели от сина си, при раздялата му с Плеймейтката. Самият той пък сподели, че малкият Благойчо е единственото му дете, с което е живял дълго време.


Наскоро майката на мъника Златка му направи специален профил, в който качва негови фотоси с рекламна цел. Профилът на детето вече има над 5000 последователя, а всяка негова снимка събира стотици лайкове.

 

Още по темата

Коментари

1 Бивш от МВР
  24 септември 2022 | 15:01 отговор
 

ЕВА ГРИГОРОВА ---- и я едно време си мечтаех да приличам на Дана Ашбруук на младини :)

 
 
24 септември 2022 | 15:02

ШИЗИ надежда дойчева, че откъде да знаеш че не си по грозен и по голем мангал от грозния софка маринова мангал.

 
24 септември 2022 | 15:03

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА и КЛИП. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!! ................................................................................................................................................ !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.

Добави Коментар

Най-четени