Вижте го: Брад Пит шокира всички с новата си визия

12 януари 2023 | 14:44
30751
2
Инстаграм, Getty images
2

Брад Пит изненада всички с начина, по който изглежда. Актьорът, който пропусна червения килим на наградите "Златен глобус", се появи в залата. И изненада своите фенове със свежата си визия.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag)

Видимо Пит изглежда много подмладен, усмихнат и щастлив.

Явно бившият на Анджелина Джоли е успял да се справи с депресията от раздялата, драмите покрай развода и разправиите, свързани с установяването на родителските права.

Той прекара доста време в усамотение, макар понякога да попадаше в светската хроника с предположения, че може би има нова дама на сърцето.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by || || (@the.brad.pitt)

Пит скъси косата си, оформи брадичката, смени визията. Мнозина дори направиха препратка към начина, по който изглеждаше през 90-е. И, уоу, той наистина изглежда зашеметяващо...

Последната поява на Брад Пит на наградите "Златен глобус" бе през 2020 г., когато той си тръгна с награда за най-добра поддържаща мъжка роля за „Имало едно време в… Холивуд“. А първата му награда датира от 1996 г., когато е награден за филма „12 маймуни“.


Още по темата

Коментари

2
  13 януари 2023 | 09:28 отговор
 

С времето и устните изтъняват , които и на Анджелина .

 
1
  12 януари 2023 | 22:30 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 2800 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени