Вижте как изглежда турската звезда от "Майка" и "Великолепният век" без грим

Тя е красива, нежна и талантлива. Родена е в Анкара и е една от най-обичаните и търсени актриси в Турция. Българските зрители я познават от хитовите турски сериали "Великолепният век" и "Майка", а нейното име е Джансу Дере.

View post on Instagram
 

И едва ли ще повярвате, че тази година тя ще отбележи юбилей, и то какъв. През октомври звездата, на която не бихме дали повече от 25, ще навърши 40 години.

И това го доказва снимка, която актрисата сподели наскоро в профила си в Инстаграм, на която няма и следа от макиаж по лицето ѝ. Дори и без грим човек трудно би повярвал, че само след броени месеци красавицата ще навлезе в петото си десетилетие.

View post on Instagram
 


На фотоса актрисата е на двора пред дома си, където се е самоизолирала заради пандемията от коронавируса.

Припомняме, че преди време звездата се забърка в скандал след коментар по адрес на тялото на турската актриса Туба Бююкюстюн. Тогава популярна в Близкия Изток новинарска платформа пусна слуха, че Джансу Дере била казала, че колежката ѝ имала тяло на мъж.

View post on Instagram
 

Интересното е, че едва малко след скандала Джансу публикува първите си снимки за тази година в Инстаграм.

View post on Instagram
 

Последната актрисата бе качила в социалната мрежа през декември. На нея Джансу е гушнала рижаво коте, отправила замечтан поглед в далечината.

View post on Instagram
 

Четете още: Двойките от турските сериали, чиято любов премина и в реалността