Джулиана Гани, която посрещна първородния си син навръх Нова година, реши че е време да разкрие публично неговото име.

И така, момченцето на Мис Силикон 2013 носи благозвучното и царствено име Давид. Това съобщи самата тя от профила си в социалните мрежи. „Това е първата ни почивка с Давид, но го няма на снимките, защото той снима!", гласи текстът към серия от кадри, направени в хотел в Пампорово.

View post on Instagram
 

В превод от иврит името означава „възлюбен“, а за тези, които не познават Стария Завет, Давид е името на момчето, което победило гиганта Голиат и по-късно станало цар на юдеите. На него е кръстен и еврейският символ "Давидова звезда".

В зимния курорт Гани и годеникът ѝ – фитнес инструкторът Илиян Найденов, са по повод националния празник 3-ти март.

Междувременно Джулиана се е заела с благородната мисия да изненада приятно последователите си в социалните мрежи с подаръци. Младата майка ще раздава свои дрехи и обувки, а за това съобщи самата тя с думите: „Започвам да подарявам мои дрехи и обувки в профила си под формата на Giveaway поне веднъж седмично!“.

View post on Instagram
 

Причината – изкусителката е отслабнала и тоалетите вече не са ѝ по мярка. Освен това Гани иска да направи добро и да достави удоволствие на всички свои фенки, които с радост биха облекли нейни тоалети.

Към друг фотос пък силиконката признава, че дължи бързото възвръщане на килограмите от периода преди раждането на хранителните наставления и съвети от книгите на своя любим.

View post on Instagram
 

Четете още: Джулиана Гани шокира с неприлична снимка