Венета Райкова е на върха на щастието си. Харизматичната водеща има чудесен повод за гордост заради това, което синът ѝ Патрик прави в последните години.

11-годишният Патрик, който тази година премина в пети клас, вече има постижения, с каквито малко от неговите връстници могат да се похвалят. Наследникът на харизматичната водеща и брадъра Тихомир Георгиев издава втората си авторска книга.

View post on Instagram
 

С томчето си малкият писател бе готов още преди . Самото то е продължение на дебютната книжка на Патрик „Джордж и вълшебните камъни“, която излезе на пазара в началото на тази година, точно на рождения му ден - 19 февруари. Новото томче пък носи името „Дневникът на Джордж“ и се очаква да направи премиерата си тази зима.

View post on Instagram
 

Страстта към писането определено Патрик е наследил от майка си, която също е автор на книги. Припомняме, че за последните четири години тя написа 8 творби, които за кратко време станаха бестселъри: "Триумфът на кучките", "Вещицата", "Инсомния", "Вендета", "Скандал", "Завист", "Милионерката". Последната ѝ - "Куклите", е вече завършена, като до месец се очаква и тя да се появи в книжарниците. Да не забравяме, че Райкова бе сред четиримата автори, получили грамота "Най-четен съвременен български писател на 2018 г.".

View post on Instagram
 

Четете още: Венета Райкова става и си тръгва, ако сексът не ѝ харесва