Автор
Woman.bg

Вижте Камерън Диас за пръв път след раждането на дъщеря ѝ

На прага на 2020-а Камерън Диас и любимият ѝ Бенджи станаха родители на момиченце. Новината бе шокираща за света, тъй като никой не подозираше, че двамата очакват бебе, въпреки че от години правят опити да се сдобият с наследник. И това най-накрая се случи с помощта на сурогатна майка. Ето защо Камерън успя умело да прикрие, че е на път да стане майка.

Още в първите дни на годината тя и половинката ѝ обявиха в Инстаграм, че са станали родители на момиченце, което са кръстили Радикс. От тогава насам папараците не са засичали Камерън или Бенджи, но ето че и това се случи. Актрисата бе забелязана в Лос Анджелис тази седмица и на пръв поглед бихме казали, че вече е усетила що е то майчинска умора.

Красавицата е облечена в удобни широки джинси, прелестен цветен пуловер и комфортни ботуши. В момента актрисата се е оттеглила от светлините на прожекторите, а и неотдавна съобщи официално, че няма да се снима повече в киноленти.

Очевидно Камерън е твърдо решена да отдаде всяка секунда на новородената си дъщеричка, която очакваше толкова много години.

Четете още: Селин Дион загуби майка си