Днес насочваме вниманието си към първата коледна картичка на хероцга и херцогинята на Съсекс - Хари и Меган. Като няма как да не споделим, че именно тя е едно от най-сладките неща, които сме виждали в последно време.

Кадърът, който е анимиран, бе разпространен от организацията Кралското благотворително дружество, което подкрепя младите лидери по целия свят. На черно-бялата снимка виждаме Меган и Хари в небрежно облекло на фона на украсена елха, а малкият Арчи е на преден план.

От Marie Claire разкриха, че картичката е изпратена в електронен вариант на приятели, семейство и благотворителни организации, с които двойката работи. Те взели решението да изпратят поздравителната картички онлайн от загриженост за околната среда, допълват от медията.

Припомняме ви, че Меган и Хари са в центъра на голям скандал, след като решиха да заминат за Канада за празниците и не уважиха поканата на кралицата да прекарат заедно Коледа.

Двойката пропусна предколедния обяд в Бъкингамския дворец и няма да присъстват на семейното събиране в частното имение на кралицата в Сандригам. Според британски медии някои членове на кралското семейство настоявали те да прекъснат 6-седмичната си почивка и да се върнат на Острова, но двойката упорито отказвала.