Вижте коя звезда разхожда котката си в парка по време на карантината

Представете си следната сцена. Разхождате се и срещате позната с бебешка количка. Каква изненада? Приятелката ви най-неочаквано се е сдобила с рожба, си казвате вие. Приближавате се до нея и с умиление надниквате в количката. Шокирани от гледката, преглъщате, прибирате увисналата си надолу мандигула обратно на мястото ѝ и преглъщате втори път. След това бавно вдигате поглед към въпросната дама и я дарявате с един як съчувствен поглед, мислейки си "тази сигурно е изперкала".

Всъщност не е задължително да си изперкал, за да направиш това. Подобна картина се разиграва пред погледа на папарак съвсем наскоро, с тази разлика, че пред очите му случайно, като по поръчка, изниква не кой и да е, а истинска холивудска знаменитост.



Самата Дженифър Гарнър е излязла на семейна разходка из опустелите улици на лосанджелиския квартал Брентуд, в който живее. Компания ѝ правят трите ѝ деца - Вайлет (14 г.), Серафина (11 г.) и Самюъл (8 г.), а край тях щастливо припка верният и любвеобвилен голдън ретривър Бърди. Дотук нищо странно, с изключение на съществото, блажено разположило се в детската количка, която по-малката дъщеря на Гарнър - Серафина, бута пред себе си. Вместо бебе, на гледката наоколо се наслаждава очарователна сребристо-черна котка.



Апропо, това не е първият случай, в който Дженифър Гарнър привлича погледите с нестандартните си методи при отглеждането на домашните си любимци. Преди време бившата съпруга на Бен Афлек изведе с каишка по улиците любимата си кокошка - Реджина Джордж, кръстена на героинята на Рейчъл Макадамс от филма "Гадни копелета".

Снимка: Инстаграм

Пернатото се спомина преди две години и тогава опечалената Дженифър сподели тъжната вест на профила си в Инстаграм.

"Моля, насладете се на този трибют на Реджина Джорд, която почина от естествена смърт", гласеше съобщението на актрисата под видеото, което бе споделила в чест на покойната си другарка.

Четете още: Умопомрачитено парти: дъщерята на Николета Лозанова празнува сама рожден ден по време на карантина