Вижте красивата Галина, която завладява Холивуд

21 януари 2022 | 12:13
1904
0
Инстаграм
0

В Холивуд проби наше момиче. Носителката на черен пояс по джудо в България, шампионка на София по бягане на 400 метра и състезателка по хандбал Галина Славова е най-популярната българка е Холивуд след Мария Бакалова.

Ангажиментите на нашенката в Меката на киното са наистина впечатляващи, както и екшъните с нейно участие. Последната й роля е във филма "Тиха пандемия“, посветен на заразата от коронавирус, плъзнала по света. Преди това Галина се снима в редица други филми и сериали.
 

Като майстор по силови спортове и човек, от дете закърмена с "много екшъни“, Галина демонстрира перфектна фигура и драматично-комедиен талант в няколко касови черни комедии за легендарни US гангстери.

 

Галина напуска България не за да търси живота като на кино, а за да бъде актриса. Още на 6 години тя разбира, че това е мечтата й, заради която е готова на всичко.

 

"Когато бях малко момиче растящо в България, нямахме много избор по телевизията. Имаше само няколко канала, които можехме да гледаме. Спомням си, че гледах всяка вечер една и съща сапунена опера. Тайно си представях, че съм актриса и ме гледат по телевизията“, споделя екшън-героинята с български корени. Славова притежава манталитет на боец, който й отваря много врати първо в Маями, а след това и в Лос Анджелис, пише "България Днес“.Пред американското издание "Селебстержър“ Галина казва, че очаква съвсем скоро да си партнира с Ал Пачино и Джеки Чан.

Коментари

Добави Коментар

Най-четени