Автор
Woman.bg

Вижте красивите дъщери на Силвестър Сталоун

Легендарният актьор Силвестър Сталоун е истински късметлия в живота. Освен че е успял да изгради шеметна кариера, той е и баща на цели 5 деца.

Дните на Сталоун никога не са били леки, той стига до върха, борейки се със зъби и нокти. В същото време поддържа и интензивен личен живот. Не една или две красавици са били в плен на необикновения му чар, а от десетилетия насам се доказва като образцов баща на двама синове и три дъщери. И то какви!

View post on Instagram
 


Днес решихме да проверим какво се случва с трите момичета, които Силвестър има с настоящата си съпруга Дженифър Флавин. С радост установяваме, че Систин, София и Скарлет са одрали кожата на майка си. Трите пораснали красавици, макар и толкова млади, вече се изявяват активно като модели. Те дори са носителки на титлата „Мис Златен Глобус“ за 2017-а.



Слай Сталоун е изключително горд с красавиците си, едната от които все още е в гимназията, а другите две следват в престижен университет и не пропуска възможност да го изтъкне в социалните мрежи. Той е благодарен на съдбата за това, че освен неземни хубавици, порасналите му дъщери са и амбициозни млади дами, които работят здраво. Явно Слай и Дженифър са се справили чудесно като родители.