Вижте къде заведе Амброзио дъщеря си за 12-годишния ѝ рожден ден

Кой родител не е готов на всичко, за да превърне най-големия празник в живота си – рождения ден на детето му, в незабравимо преживяване.

Такъв родител е и световноизвестната красавица Алесанда Амброзио. Бившият модел на "Victoria"s Secret", която официално се оттегли от модния подиум през 2017 г., подари на своята дъщеря Аня най-страхотния подарък за 12-годишния ѝ рожден ден. За да я изненада подобаващо и да я дари с куп слънчеви и вълшебни емоции, тя решила да заведе наследничката си на Малдивите.

View post on Instagram
 

Там, в компанията на любими хора и сред великолепието на екзотични гледки, двете отбелязали радостното събитие.

А за да направи празника на дъщеря си наистина забележителен, Амброзио спряла избора си на луксозния 5-звезден хотел "Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi".

Комплексът е разположен на атола Южен Мале и обхваща 3.5 км дълга плажна ивица с тропическа растителност. Включва приказно красиви вили, редица удобства като басейн, СПА и фитнес център, тенис корт, както и цели 11 ресторанта, един от които е „кацнал“ на върха на дърво.

View post on Instagram
 


Снимки от тържеството се появиха и на Инстаграм профила на Амброзио, оставяйки последователите на хубавицата без дъх.

"Днес е нейният ден! Честит 12-и рожден ден, Аня! Ти си моят слънчев лъч! Спомням си мига, в който разбрах, че съм бременна с теб - най-голямата ми мечта, истинско чудо. Още в първия ден направи света ми по-добро място. Имаш чисто и добро сърце, затова всеки, който срещнеш, неизменно става твой приятел. Ти си най-добрият другар, който мога да си представя. Моята кукла, надарена с изключителна смелост, която дава частица от светлината си на всеки. Ти си истинска магия!", написа щастливата майка към кадър, на който е притеглила дъщеря си към своите обятия, дарявайки я с майчина целувка по челото.

View post on Instagram
 

Четете още: Нина Добрев и любимият ѝ нажежиха страстите с целувка насред океана