Вижте Мария Бакалова в трейлъра на приключенската комедия The Honeymoon

01 декември 2022 | 13:49
6250
0
Getty Images/ Instagram
0

Lionsgate пусна официалния трейлър на The Honeymoon, предстоящата приключенска комедия, която се фокусира около младоженци, чието романтично пътуване до Венеция е тотално развалено от тромавия най-добър приятел на младоженеца.

Видеото показва как меденият месец на главните герои в комедията, Адам и Сара, е съсипан от най-добрия приятел на Адам - Бав, след като той случайно счупва безценната колекция от произведения на изкуството на наркобарон. За да платят щетите, Адам и Бав трябва да направят доставка на наркотици, докато Сара е държана за заложница от красивия мафиот, който изглежда си пада по нея.

The Honeymoon бе заснет в Рим и Венеция, а двете компании, които отговарят за продукцията са италианската "Notorious Pictures" и британската "Tempo Productions". Режисьор на лентата е Дийн Крейг. Премиерата на филма ще се състои съвсем скоро - на 16 декември.

 


Вчера пък стана ясно, че Бакалова ще се присъедини към екипа на новия екшън-трилър "Dirty Anges", в който ще участват Ева Грийн и Руби Роуз.

Историята е дело на Алиса Силвърман и развива на фона на събития от миналата година - изтеглянето на САЩ от Афганистан през 2021 г. Лентата ще проследи част от живота на група жени войници, представящи се за медицинска помощ, които са изпратени обратно, за да спасят отвлечени тийнейджъри, попаднали в капан между Ислямска държава и талибаните.

 


Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени