Автор
Ева Григорова

Вижте последната снимка на Оливия Нютън-Джон и разтърсващите думи на Джон Траволта

Легендарната актриса Оливия Нютън-Джон напусна този свят на 73-годишна възраст.

Малко след новината за нейната смърт, стана ясно, че последното желание на Оливия било насочено към феновете ѝ - тя пожелала да направят дарение за благотворителната ѝ фондация за онкологично болни, ако желаят да почетат паметта ѝ, вместо да купуват цветя.

View post on Instagram
 

Актрисата, станала известна като Сенди от “Брилянтин”, почина от рак на гърдата, с който се бореше дълги години. Битката ѝ с коварната болест започва през 1992 г., когато тя е едва на 44 години. През този дълъг период от време Оливия бе изключително откровена за състоянието си и говореше открито за него. На няколко пъти тя дори успя да се пребори с диагнозата си, но за съжаление ракът ѝ се върна през 2013-а година и след това отново през 2017-а година.

В едно от последните си интервюта за подкаста A Life of Greatness, актрисата говори за силната си вяра в Господ и за смъртта. “Спомням си, че когато бях бременна с Клои и бях близо до това да я загубя, си легнах и помолих Господ да я спаси, обещах му, ако го направи, да казвам молитвата “Отче наш” до края на живота си и точно това направих. Смятам, че молитвите са изключително могъщи.” - сподели тя.

View post on Instagram
 


“Всички знаем, че ще умрем… Мисля, че през целия си живот отричаме това. Изключително лична тема е за мен. Ако трябва да кажа мнението си с мои думи - чувствам, че всички сме част от едно нещо, имала съм преживявания с духове и съм усещала духовния свят. Сякаш всички сме части от един и същи компютър и се връщаме до общата си батерия. Надявам се, че енергията на хората, които обичаш ще бъде там… смятам, че любовта ще бъде там, очаквам го с нетърпение, не сега, но когато се случи.” - разкри Оливия в подкаста.

Оливия ражда през януари 1986 г., тя е плод на любовта ѝ с нейния бивш партньор Мат Латанци.

По време на смъртта на актрисата с нея е бил последният ѝ съпруг Джон Истърлинг, с когото се запознава по време на аяуаска ритрийт в Перу.

View post on Instagram
 


Междувременно медиите разпространиха последната снимка на Оливия Нютън-Джон, която тя самата е качила в своя профил в Инстаграм. На нея актрисата е изключително щастлива и позира в своята къща, сред цъфнали слънчогледи. С фотоса тя поздравява своите последователи по случай Великден.

View post on Instagram
 


"Скъпа моя Оливия, ти направи живота на всички ни по-добър. Твоето влияние бе невероятно. Обичам те безкрайно. Ще те изпратим в последния ти път и отново ще сме заедно. Твой от първия момент, в който те видях и завинаги! Твой Дани, твой Джон!", написа партньорът на Оливия от “Брилянтин” - Джон Траволта.