Вижте приказната коледна картичка на Меган, Хари и Арчи

Меган Маркъл и принц Хари публикуваха своята първа коледна картичка, откакто напуснаха официално британското кралско семейство и се установиха в САЩ.

Картичката е с елемент на изненада, тъй като тя не е просто красива снимка на двамата възлюбени, сина им Арчи и кучетата им. Тя е истинско произведение на изкуството, тъй като е нарисувана от художник. Снимката, която са използвали за вдъхновение пък е направена в двора на имението им за 15 млн. долара в Монтесито от майката на Меган - Дория. Картичката е публикувана от благотворителната организация "Мейхю", на която Маркъл е патрон.

View post on Instagram
 

На картичката виждаме Меган и Хари, които гледат щастливо към малкия Арчи. Не можем да подминем и факта, че мъникът започва да прилича все повече на татко си. Като ангели пазители до тях са застанали двете им кучета Гай и Пула. Къщичката, която виждаме на заден фон е мястото, което е направено специално за помещение, в което Арчи да играе и да развихря въображението си. Разбира се, не отсъства и коледното дръвче, което според източници е избрано и украсено от малкия чаровник.

View post on Instagram