Автор
Woman.bg

Вижте с кои звездни скандали ще бъде запомнена 2019-а

Време е за равносметка и тя е, че 2019-а бе една интересна и наситена откъм всякакви събития година! През последните 12 месеца се родиха цял куп звездни бебета, имаше и сватби, за съжаление се сбогувахме и с велики личности. Нека обаче днес се фокусираме над пикантните събития от 2019-а. Кои бяха най-големите звездни скандали?

Шокиращата изповед на Деми Мур



През есента излязоха мемоарите на актрисата Деми Мур. В книгата си тя направи шокиращи признания за живота си, сред които имаше и скандални подробности от сложната ѝ любов с Аштън Къчър. Деми разказва открито за похожденията си, изневерите, зависимостите си и всички не толкова розови моменти от живота си. Холивуд отдавна не е виждал подобна изповед.

Раздялата на Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт



Ако до това лято любовта между Майли и Лиъм изглеждаше перфектна, то в момента няма и помен от нея. Двамата се познават от цяло десетилетие, а сключиха брак само преди година. Едва измина половин година от сватбата им и певицата и актьорът решиха да се разделят. Тъжно, но тази любов остана завинаги в миналото.

Изневярата на Джей Зи



Преди две години любовта между други звездни партньори също бе подложена на огромен риск. Оказа се, че Бионсе е била на косъм да подаде молба за развод с Джей Зи. Певицата направи признанието си чрез последния си албум Lemonade, в който многократно споменава за тежките моменти, през които са преминали с рапъра от 2013-а година насам. Точно тогава се е случило и немислимото – Джей Зи е изневерил на любимата си с дама от екипа си. Изпълнителят също бе откровен за предателството си през 2019-а, като разказа в интервю подробно за болезнените етапи от любовта му с Бионсе. За щастие, към днешна дата отношенията им са повече от спокойни.

Войната между Меган и Кейт



Напрежението между двете херцогини нарасна значително през 2019-а година. Или поне според медиите. В разгара на годината стана ясно, че Хари и Меган ще се изнесат от двореца, като се спекулираше, че причината за това е непоносимата вражда между Кейт и новодошлата снаха. Според мнозина съпругата на Уилям изпитвала ревност към Меган. Припомняме ви, че тази година се скараха и херцозите. Това бе тежка година за британското кралско семейство.

Любовният триъгълник Брадли Купър, Ирина Шейк и Лейди Гага



Началото на 2019-а бе много, много силно и причината за това е скандално доброто изпълнение на Брадли Купър и Лейди Гага на наградите „Оскар“. Цял свят бе изумен от химията помежду им и всички мислеха, че имат тайна връзка. Истината е, че и двамата се разделиха с половинките си от реалния живот, но се оказа, че далеч не е заради любов, породила се на снимачната площадка.

Четете още: Номерът на Меган Маркъл - да се събира с правилните хора