Автор
Woman.bg

Вижте заради кой филм Меган и Хари зарязаха бебето вкъщи

Вчера се състоя бляскавата премиера на филма "Цар Лъв" в Лондон, а събитието събра цяла плеяда от звезди. Сред тях бяха и херцозите на Съсекс - принц Хари и Меган Маркъл, които демонстрираха повече от добро настроение.

Двамата грееха на дизайнерския жълт килим, решен в унисон с цветовете на продукцията, като зарадваха много свои фенове с автографи и внимание.

Хари и Меган използваха повода да запознаят и повече хора с дейността на Кралската фондация за опазване на изчезващи и застрашени видове на планетата.

Срещата между тях и звездата на вечерта Бионсе, която озвучава Нала в анимацията, беше изключително емоционална. Самата Бионсе пък озари галата с феноменален тоалет, достоен единствено за поп-икона от такава висота. Тя и съпругът ѝ Джей Зи бяха също една от най-шармантните двойки по време на събитието.

Друг артист, отдал своята почит към завръщането на "Цар Лъв", бе Елтън Джон, който е неразделна част от класиката "Цар Лъв". Фарел Уилямс, който участва в новия аранжимент на песните от емблематичния саундтрак на филма, също бе изключително добре посрещнат, а екстравагантната му визия – оценена подобаващо.

За европейската премиера на култовата анимация преминаха и много от артистите, вдъхнали нов живот на "Цар Лъв" чрез гласовете си. Сред тях бяха Сет Рогън (Пумба), Кийгън-Майкъл Кий (Камари), Чиуетел Еджиофор (Скар), Флорънс Касумба, Били Айхнер (Тимон), режисьорът Джон Фавро, авторът на музиката Ханс Цимър и др. Вин Дизел, половинката му Палома и трите им деца, Гай Ричи и цялото му семейство, Натали Емануел ("Игра на тронове") и много други звездни имена също бяха част от изненадата на вечерта.

У нас лентата тръгва по кината от 19 юли на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия, както и предпремиерно в избрани кина от 18 юли.