Автор
Woman.bg

Влюбени на плажа: Крис Мартин и Дакота Джонсън

Звездата от „50 нюанса сиво“ Дакота Джонсън демонстрира завидна фигура по бански, докато се наслаждава на морската си ваканция в компанията на любимия си Крис Мартин.

Дъщерята на Мелани Грифит и бившият съпруг на Гуинет Полтроу отпускат по крайбрежието на прочутия курорт Хамптънс.



42-годишният вокалист на британската група Coldplay , който ежедневно влиза в боксовата зала и се занимава с йога, не пада по-долу от половинката си.

По стегнатото тяло на 29-годишната актриса няма грам целулит и стрии – факт, който се дължи на упорити кардио тренировки и редовен джогинг.



Що се отнася до това дали дъщерята на Мелани Грифит спазва някаква диета, тя никога не е криела, че предпочита да си похапва от всичко по малко. Храни се пет пъти на ден (три основни ястия и две междинни). Старае се ежедневно да приема минимум два литра вода. Обожава риба и пилешко, гарнирани със свежа салата, като от време на време се наслаждава и на чаша вино към вечерята си.

View post on Instagram
 

За отношенията между двамата започна да се говори през октомври 2017 г., когато звездите бяха забелязани да хапват суши заедно. Оттогава те бяха почти неразделни – Дакота посети концерт на Coldplay в Аржентина през ноември 2018-а, през декември двамата бяха на почивка в Израел, а през януари тази година бяха засечени на романтична вечеря.

Припомняме, че преди да се обвърже романтично с Джонсън, фронтменът на Coldplay имаше връзки с Дженифър Лорънс и Анабел Уолис. Крис Мартин има две деца от актрисата Гуинет Полтроу, бракът му с която продължи 13 години.

View post on Instagram
 

Четете още: Отиват ли си като двойка: Дакота Джонсън и Крис Мартин?