Автор
Woman.bg

Времето лети бързо и яростно: Вижте красивата дъщеря на Пол Уокър

Времето лети бързо и яростно. На 30 ноември 2013 г. смъртта на Пол Уокър шокира целия свят. Актьорът загина трагично в автомобилна катастрофа в градчето Санта Кларита: поршето, управлявано от неговия приятел Роджър Родас, се заби първо в уличен стълб, а след това в дърво. Дъщерята на Уокър е съкрушена от новината и изпада в тежка депресия. Тийнейджърката буквално се срива и отказва да повярва, че татко ѝ вече не сред живите.

Времето обаче лекува болката от загубата. Преди няколко дни Медоу публикува снимки от семейния албум в профила си в Инстаграм. Дъщерята на актьора вече е истинска красавица, която определено е наследила от чара на именития си татко. Младото момиче е дало обещание на баща си, че няма да го разочарова и ще успее в живота.

Припомняме ви, че през 2015 г. Медоу създаде профил в Инстаграм, за да уведоми феновете на актьора, че е основала благотворителна фондация на името на известния си баща, чиято цел е да защитава океаните и дивата природа.


„Мислейки за баща си, открих, че разсъждавам за неговите страсти. Страстта му към океана, към спасяването на животни, страстта му да помага на хората и спонтанната му добронамереност.

Създадох тази фондация, защото искам да споделя това парченце от него със света. Изключително съм горда, че стартирах #PaulWalkerFoundation (@paulwalkerfdn) на рождения му ден. Не мога да измисля по-добър начин да бъда до баща си", написа в Инстаграм порасналата вече дъщеря на Уокър.