Всички завидяха на дъщерята на Анелия

21 февруари 2022 | 09:58
12851
4
Instagram
4

Дъщерята на Анелия и Коко Динев - Ивон не е от най-активните в социалните мрежи и за това всеки неин нов пост предизвиква вълнение сред последователите ѝ.

През уикенда Ивон пусна своя снимка от скъпарско пътуване из Европа. А по всичко личи, че наследницата на Анелия е решила да си подари воаяж до Букурещ. Динева позира пред Триумфалната арка в града със спортен екип и получи множество одобрителни коментари.

Гордата майка Анелия побърза да коментира поста на дъщеря си с краткото “Красотааа” написано на латиница.

Преди години Ивон стана обект на критики в медиите, след като едва на 14-годишна възраст си уголеми устните.


Междувременно Анелия стана един от участниците в десетия сезон на „Като две капки вода“. Останалите звезди в актуалния сезон на шоуто са Александър Сано, Есил Дюран, Алисия, Крисия, Мариана Попова, Дарин Ангелов, Краси Радков, Моню Монев и Руслан Мъйнов.


Анелия се представи последна в първия лайв. Тя избра да дебютира на сцената с хита на гръцката изпълнителка Елена Папаризу – “My Number One”.

Още по темата

Коментари

4
  21 февруари 2022 | 19:07 отговор
 

 
3 Хмммм
  21 февруари 2022 | 11:28 отговор
 

Защо на триумфалната арка в Париж се вее румънското знаме?.....Бърз сърч в гугъл и кво да видиш, това не е триумфалната арка и не е в Париж. Ти да видиш, в Букурещ също имало триумфална арка, но в България журналисти няма.

 
 
Вальо
21 февруари 2022 | 11:58

ХА-ХА-ха Те не са журналисти а платени глисти! А междувпрочем между двете арки има съществени архитерктурни разлики, ама то трябва да се чете, а не само да се лапат кинтите на тлъстия татко..... ЕВАЛА ЗА КОМЕНТАРА

 
Кой не може да чете?
22 февруари 2022 | 09:45

Пише "воаяж в Букурещ" и "позира пред триумфалната арка в града".Четенето с разбиране не ви е силната страна!Жалки хорица сте с Вальо,на който само кинти са му в главата!

2 Хмммм
  21 февруари 2022 | 11:22 отговор
 

Защо на триумфалната арка в Париж се вее румънското знаме?.....Бърз сърч в гугъл и кво да видиш, това не е триумфалната арка и не е в Париж. Ти да видиш, в Букурещ също имало триумфална арка, но в България журналисти няма.

 
1 Вальо
  21 февруари 2022 | 10:47 отговор
 

Съдба, съдба, защо си тъй жестока? К*у*р*в*и*т*е много са кинтите тъй малко! Ези аз хвърлям - ти тура показваш! Съдба, съдба защо ме тъй наказваш?!?!

 

Добави Коментар

Най-четени