Втората Меган Маркъл: Джорджина на Роналдо се отрече от бедните си роднини

25 януари 2022 | 11:24
8088
3
Getty Images/ Instagram
3

Половинката на Роналдо Джорджина Родригес бе обявена за “зла жена” от собствения си чичо.

27-годишната брюнетка, която очаква близнаци от футболиста, бе обвинена от своя роднина, че тотално е забравила за семейството си.

Чичото на Джорджина Хесус даде специално интервю пред The Sun, в което твърди, че той лично се е грижил за нея, след като баща ѝ бил хвърлен в затвора за трафик на наркотици на стойност 100 000 долара.

“Тя вероятно се срамува от нас и смята, че е по-добра от нас, защото ние не живеем в лукс, като нея. Никога не съм искал нищо от нея. Тя ми се обади веднъж или два пъти, след като разбрах, че излиза с Роналдо” - споделя огорченият чичо.


Хесус издържал Джорджина и нейната сестра, докато двете навършили пълнолетие. “Аз трябваше да издържам Джорджина и сестра ѝ, купувах им дрехи, плащах сметките за ток и вода” - твърди той.

“Грижех се за всичко. Джоржина живееше с мен докато беше тийнейджърка и докато не върнаха зет ми обратно в Аржентина” - уточнява той.

 

Атака към Джорджина се появи и във Фейсбук страницата на Роналдо, където под тяхна обща снимка, Хесус написа: “Имаш до себе си най-злата жена”.

На 27 януари Джорджина ще навърши 28 години, а по случай празника ще излезе и новият документален филм за нея по Netflix. Той носи името I Am Georgina и в него футболната половинка ще разкрие любопитни подробности от луксозния си начин на живот. Тя дори споделя, че в началото ѝ е било изключително трудно да свикне с несметното богатство, с което разполага любимият ѝ. Джорджина разкрива, че дори имало период, в който отивала на работа с автобуса, а Роналдо я взимал вечер със своето ултра скъпо “Бугати”. Брюнетката признава, че дори ѝ се е случвало да се загуби в имението на футболиста - тя отишла до кухнята, за да си налее вода и не могла да открие пътя обратно.

Още по темата

Коментари

3
  28 януари 2022 | 22:00 отговор
 

Че и филм ще правят за тая дебела селска простачка.

 
2
  25 януари 2022 | 16:25 отговор
 

Типично! Винаги като промениш живота си, се намират хора като това леке да се опитват да се облажат и те. Нормално такова злобно и елементарно същество каквото си личи че е, да го зачеркнеш.

 
 
28 януари 2022 | 16:23

Е, що да не "облажи"? Все пак я е отгледал и е нормално да очаква някаква благодарност, а не пренебрежение и надменност!

 
28 януари 2022 | 16:25

И двамата са отгледани в мизерия, но след богатството се превръщат в парвенюта, забравили произхода си. Прости!

1
  25 януари 2022 | 16:12 отговор
 

Само като й видиш фацата проста селска и ти става ясно.

 
 
5
06 април 2022 | 07:44

Представям си жена ти/ мъжа ти що за дзвер е. Злобното население, от което си част знае само да плюе. 100 процента ти си страшен урунгел, докопал се до някой по-голям град, за да произвеждаш лайна и само да ръсиш много умни критики. Жалко, че света е пълен с такива олигофрени, като теб

Добави Коментар

Най-четени