Запознайте се с Омар – най-красивият арабин, по когото жените въздишат

Наричат го секс символа на арабския свят. И неслучайно. Той е млад, снажен, красив и атлетичен. Дълбокият му поглед е способен да завърти главата на всяка жена и да събуди пеперуди в стомаха ѝ.

View post on Instagram
 


Но това не е всичко. Омар Боркан Ал Гала от Ирак притежава не само външна, физическа, но и вътрешна, духовна красота. Работи като модел, но е и поет и фотограф, по когото въздишат не само жените от Близкия изток, но и от целия свят.

View post on Instagram
 

Красотата му дори смути властите в Саудитска Арабия, където Омар е живял преди няколко години. Заради покоряващия му чар, известността и властта над жените в страната тогава, той бе изгонен от Полуострова с мотива, че "излишната привлекателност на младия арабин се отразява зле на местните момичета и жени".

View post on Instagram
 

Вместо да поуталожи страстите обаче, тази случка ги засили още повече, подклаждайки огъня на славата към неговата голяма популярност. Към момента Омар Боркан се радва на вниманието на над 1 млн. и 300 хил. последователи в Инстаграм, като броят на почитателите му продължава да расте.

View post on Instagram
 

Често пъти той споделя в сторитата си снимки на подаръци, изпратени му от негови фенове. Сред армаганите дори имало и скъпи коли, твърдят някои медии.

Благодарените голямата си популярност в социалните мрежи красивият иракчанин трупа солидни суми в банковата си сметка.

Всяка негова лъчезарна усмивка в реклами или на модния подиум струва на агенциите милиони долари, които благополучно попълват финансите му. Арабският поет притежава и луксозни имоти в Дубай и Канада, както завиден паркинг с модерни скъпи автомобили.

View post on Instagram
 


Омар не крие, че не минава и ден без някоя влюбена в него дама да му признае чувствата си на страницата му в Инстаграм. Но неговото сърце принадлежи само на една жена, и това е неговата очарователна съпруга - саудитската дизайнерка Ясмин Оуейда. Двамата се радват на син – Дияб, когото отглеждат във Ванкувър, Канада.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Четете още: ТОП 7 на звездите, които изкарват милиони от TikTok