Автор
Веселина Петрова

Заради вируса: Дженифър Анистън си почисти гардеробната и ето какво откри

И известните личности не са подминати от ужаса на заразата. Повечето от тях спазват много внимателно всички препоръки. Други все пак решиха да отидат на по-топли места, където също да са в самоизолация. На плажа, например.

Дженифър Анистън обаче е в отбора на послушните. Звездата си седи у дома и също като нас се чуди как да запълни времето, с което разполага. Оказва се, че отговорът е много лесен. Анистън е решила да подреди своята гардеробна. И, не, не си мислете, че това е работа за едни-два часа. Гардеробната на Джен в нейния дом Бел Еър от 800 квадратни метра не е от най-малките.

„Призовавам всички да се заемат с едно хубаво почистване, докато сме под карантина”, каза Джен в ефир, докато си говореше с Елън Дедженерис. „Да прочетете книга също е добра идея”, разсъждава Анистън.

View post on Instagram
 

Тя сподели, че вече е открила няколко стари тоалета, които е смятала за изгубени, и които смята да облече отново, когато ужасът с болестта приключи.

View post on Instagram
 

Елън пък продължава да води шоуто от дома си, просто звъни на известните по телефона, вместо да ги кани на гости. И не спира да радва феновете си със забавни видеа.