Интернет ежедневно ни залива с всевъзможни пикантни снимки и откровени интервюта, с любопитни факти и подробности от личния живот на редица знаменитости.

Със сигурност обаче още по-интересно ще ви бъде да научите кои са най-целомъдрените звезди, за които продължителното лишение от интимни ласки не е никакъв проблем.

Анджелина Джоли

Много мъже приветстваха с радост развода на най-красивата двойка в Холивуд - Джоли и Пит. Меракът им обаче беше помрачен, след като Анджелина изведнъж обяви, че сексът вече не я интересуват и че от сега нататък ще насочи цялата си енергия към творчество и милосърдието. Неведнъж в интервюта пред големи медии красавицата е признавала, че не е имала интимен контакт с никого от много месеци. По думите ѝ това, което най-много ѝ помагало в потушаването на желанието за секс била йогата.

Адриана Лима

Фактът, че Адриана Лима е се разхожда по модния подиум по бельо от години, съвсем не означава, че е секс тигрица. През 2006 г. красавицата шокира света, след като призна в интервю, че сексът преди брака не се вписва в нейната житейска история. "Сексът за мен е възможен само след сватбата. Мъжете, които искат да се срещнат с мен, трябва да зачитат този мой избор. Ако не го уважат, значи не държат толкова много на мен", бяха думите, с които бившият ангел на "Victoria's Secret" изненада феновете си. Три години след това сензационно интервю - на 14 февруари 2009 г., Лима се омъжи за баскетболиста Марко Ярич. Двамата обявяват раздялата си през 2014 г., но официално се разведоха през март 2017 г. Според слуховете тя хванала мъжа си да ѝ изневерява с друга манекенка. Ярич въртял любовна авантюра и със съседката.

Миранда Кер

След развод си с красивия Орландо Блум, австралийският супермодел Миранда Кер започна да се среща с основателя на любимото на тийнейджърите приложение за споделяне на видеа Snapchat - милионерът Еван Шпигел. Двойката не криеше връзката си, постоянно публикуваше снимки в Инстаграм и се целуваше на публично място. Двамата обаче се ожениха две години след началото на връзката си. И никой от тях не скри истината, че през цялото това време преди брачната церемония са живеели, без да си интимни ласки.

Сиара

34-годишната американска хип-хоп и поп певица Сиара и 31-годишният Ръсел Уилсън са от тези двойки, които не са правели секс, преди да узаконят връзката си. Певицата е на мнение, че не трябва да се избързва, а отношенията да се проверят, и според нея е редно хората да се въздържат от интимна близост преди брака. В свое скорошно интервю тя обаче призна, че за нея това е било трудно изпитание. „Бяха необходими много молитви. Няма да ви лъжа, беше ми трудно“, сподели тогава Сиара. Преди известно време Уилсън също коментира отказа им от секс преди сватбата. „Казах ѝ (и тя се съгласи с мен): Можем ли да се обичаме и без това нещо? Ако можеш да обичаш някого без секс, значи неистина обичаш този човек“, сподели той.

Сиара и Ръсел Уилсън започнаха да се срещат в началото на 2015 г., а през 2016 г. се ожениха. През април 2017 г. им се роди дъщеря Сиена. Певицата също има 4-годишен син Фючър от връзката си с рапъра Фючър, а преди броени дни тя стана майка за трети път.

Катрин Зита-Джоунс

Британската актриса изглежда се подмладява с всяка изминала година. Спорт? Пластична операция? Не - Катрин смята, че младежкото ѝ излъчване се дължи на въздържанието ѝ от интимни ласки. Майкъл Дъглас - съпругът на актрисата, напълно подкрепя съпругата си - звездите са заедно от вече две десетилетия насам, като напоследък все по-често предпочитат да се лишават от интимност. "Понякога е добре да си монахиня. Не пускам мъжа си вътре, докато не усетя, че самата аз вече съм достигнала предела. Сигурна съм, че по този начин той ще ме иска още повече, защото забраненият плод е по-сладък", казва Катрин Зита-Джоунс. Катрин и Майкъл признава, че могат да се въздържат от физически контакт повече от девет месеца, а след това да правят любов няколко пъти на ден. И това въпреки факта, че Майкъл вече е над седемдесет!

Четете още: Топ 12 на звездите в най-лоша спортна форма