Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл са спрели да използват социалните мрежи, заради вълна от обидни коментари, предаде британският в. "Таймс".

Най-вероятно двойката е била разочарована от онлайн омразата, която залива техните публикации. Често новините, публикувани от принца и съпругата му, са доста грубо коментирани.

View post on Instagram
 

Преди известно време се наложи дори Бъкингамският дворец да публикува предупреждение, че коментарите със заплахи срещу херцогинята на Съсекс могат да доведат до разследване, припомня ТАСС. Решението им за обръщане гръб на социалните медии обаче ще ги отдели още повече от останалата част на британското кралско семейство, което използва активно интернет за своите проекти, твърдят запознати.

Източник, близък но Spletnik.ru, споделя, че Хари и Меган все пак планират да посетят Великоритания през лятото. И по-точно - двойката е планирала пътуване през юни, когато се провежда парадът Trooping the Colour, ве чест на рождения ден на Елизабет Втора. Разбира се, ако пандемията не наложи отмяната и на това събитие.

View post on Instagram
 

"Има няколко семейни събития, които херцогът и херцогинята на Съсекс се надват да могат да посетят, стига, разбира се, ситуацията с ковид да не ги осуети", казва още източникът на изданието. И допълва, че членовете на кралското семейство чакат с нетърпение срещата с Арчи.