Има ли проблеми в отношенията между принц Уилям и Кейт Мидълтън, чудят се от редица издания на Острова.

Причината за съмнението , че може би бракът на херцозите е под заплаха, е отказът на Уилям да носи брачна халка. Британските медии побързаха да напишат, че решението на принца не е случайно и навярно е сигнал, че нещо пагубно се случва в кралската двойка.

Говорител на дворецът Кенсигтън обаче развенча слуховете и твърдо заяви, че липсата на брачна халка върху пръста на Уилям не е белег за проблеми в двойката, а просто принцът е решил, че се чувства по-комфортно без пръстен.

Припомняме ви, че не за първи път се появяват предположения за проблеми в отношенията между Уилям и Кейт. Месеци наред из светските среди циркулираха слухове, че принц Уилям си има любовница.

Според клюките синът на Даяна е започнал да изневерява на съпругата си, докато тя е била бременна с третото им дете. Тогава той стартирал отношения с благородничката и близка дружка на Кейт – маркиза Роуз Ханбъри.

Темата за изневяра от страна на Уилям и връзка между принца и приятелката на Кейт бе разпространена първо от списание In Touch. Съвсем очаквано нито Уилям, нито Кейт са коментирали официално твърденията, но адвокатска кантора, представляваща принца, подготви правен иск срещу In Touch заради разпространените лъжливи твърдения.