Съвсем не е тайна, че родната красавица Цеци Красимирова отдавна води охолен и бляскав живот в чужбина. През по-голямата част от времето си тя е в Испания, където обитава собствен палат.

Дори самата тя сподели, че домът ѝ е подарък от любимия ѝ Майкъл. Той е броил крупна сума за къщата малко преди двамата да се оженят.

Цеци се хвали, че не само има красиво имение, но и че съседите ѝ съвсем не са случайни. Тя сподели, че буквално през няколко къщи живеят Шакира и Жерар Пике, с които често се срещат и си ходят на гости.

И това не е всичко, другият дом на Цеци и Майкъл се намира в САЩ, а там техният звезден съсед е самият Орландо Блум. В същата местност живеят и Киану Рийвс, Холи Бери и Лео ди Каприо.

В момента Красимирова е в България заради фотосесия, която подготвя за американския пазар. Тя и съпругът ѝ подготвят шоу, което са кръстили "Последният марихуанен милионер", а синеоката хубавица е в преговори то да бъде излъчено и у нас. Цеци Красимирова сподели, че съвсем скоро ще основе и фондация за помощ на млади таланти. Тя се кани да подаде ръка и на самотни родители, инвалиди и стари хора, като организира доставяне на храна до дома им.

Buenos días #enjoydecember #felizdiciembreparatodos

Публикувахте от Ceci Krasimirova в Неделя, 1 декември 2019 г.

Четете още: Натали Трифонова и майка ѝ взривиха мрежата. Господи, какви крака!