Завръща ли се Меган към актьорската кариера? Двамата с Хари готвят тв проект

Принц Хари и съпругата му – Меган Маркъл, предлагат свой таен проект на различни телевизионни компании, пише Variety.

Херцозите на Съсекс вече са разговаряли с NBCUniversal през юни, разкрива изданието. Какво по-точно е предложението на кралската двойка и дали някоя компания вече го е одобрило обаче, все още не се знае.

Единственото, което се упоменава в медията, е свързано с желанието на Меган и Хари да бъдат продуценти. Според източници телевизионните стремежи на кралската двойка нямали нищо общо с каквито и да било амбиции на бившата актриса да се завръща към актьорската кариера.

Към момента нито един от херцозите не е обявил публично плановете си за телевизионна кариера. Близки до двойката обаче, твърдят, че това ще се случи веднага щом идеята им бъде приета, и че това ще се случи съвсем скоро.

Припомняме, че Меган и Хари се отказаха от кралските си ангажименти и привилегии и се преместиха в Лос Анджелис заедно с едногодишния си син Арчи през март. Преди броени дни пък стана ясно, че двамата са закупили нов дом в Санта Барбара, с не особено приятно минало.

Що се отнася до въпроса с телевизионните им домогвания, херцогинята вече може да се похвали с участието с в един такъв проект. Тя озвучи анимацията „Слон“, която в момента може да бъде гледана по Disney+. Скоро се очаква и самият Хари да се изяви в телевизионния бранш. Принцът ще се появи по друга популярна платформа – Netflix, където ще участва в документалния филм „Rising Phoenix“, разказващ за параолимпийските игри.

„Единственото нещо, което може да те извади от тъмните места, е спортът“, казва принцът в трейлъра. Филмът ще бъде пуснат официално на 26 август.

Съвсем наскоро Меган и Хари подписаха договор с ораторската агенция „Harry Walker“, която представлява Опра, Джейн Гудол, Мишел и Барак Обама, Хилари и Бил Клинтън, Алекс Родригес и много други звезди.

Четете още: Маската на Кейт Мидълтън, по която всички полудяха