Автор
Ева Григорова

Жената на Брус Уилис за връзката му с Деми Мур: Харесвах ги заедно!

Ема Хеминг Уилис изненада последователите си в Инстаграм, с това което сподели за връзката на съпруга си Брус Уилис с бившата му съпруга Деми Мур.

44-годишният модел публикува на стори черно-бяла снимка на Уилис и Мур, 60, които са се сгушили един към друг.. “Да. Аз също“, написа тя до снимката. “И на мен ми харесваха заедно.“

Мур и актьорът от “Умирай трудно“ бяха женени от 1987 до 2000 г. и имат три дъщери Румър Уилис, Скаут Уилис и Талула Уилис. В годините след развода им те продължиха да поддържат добри отношения.

“Толкова съм благодарна, че родителите ми положиха толкова усилия по това време“, каза Румър, 34, на Лари Кинг през 2015 г. “Те винаги са полагали усилия да правят всички семейни събития заедно, което според мен наистина оказа влияние.“

Когато Брус и Хеминг Уилис размениха обети в Търкс и Кайкос през 2009 г., актрисата от Деми Мур и нейният тогавашен съпруг Аштън Къчър присъстваха, за да подкрепят щастливата двойка. Мур и Къчър се разделиха през 2011 г. и финализираха развода си две години по-късно.

Приятелството на двойката продължи да сплотява семейство им и по време на пандемията от коронавирус през 2020 г. Тогава всички бяха заедно под карантина в Айдахо.


Миналата година Деми присъедини към Ема в обявяването на оттеглянето на Брус от актьорството, след като бе диагностициран с афазия.

Откакто разкриха подробности за здравословното му състояние, близките на Брус са откровени за неговите върхове и падения – и за собствените си предизвикателства, като същевременно му осигуряват безкрайна подкрепа. По-рано тази година семейството обяви, че диагнозата на Брус е прогресирала във фронтотемпорална деменция (FTD), която няма официално лечение.

“Силата на характера на Брус и любовта и подкрепата, които са около него, са несравними“, обясни вътрешен човек през февруари.


И в момента Ема разчита на най-близкия си кръг от хора, в който влиза и Деми Мур, докато полага грижи за съпруга си.