Жената на Орлин Павлов пълно копие на Меган Маркъл (снимка)

Очарователният Орлин Павлов се пошегува с почитателите си с фотос, на който видимо е в ролята на любимия си филмов герой Джеймс Бонд.

На него певецът и екзотичната му съпруга – Диана, позират пред камерата в типичната поза на легендарния агент 007 и неговото момиче. Разликата е единствено в това, че двамата са хванали в ръцете си не пистолет, а... дистанционното, подканвайки феновете си да следят всички Бонд серии в колекцията на HBO GO.

"Винаги съм искал да играя Джеймс Бонд, но знам че в този живот няма да ми се случи", признава изпълнителят. "Затова нищо не ни попречи с Диана да си направим генерална репетиция преди Джеймс Бонд вечери, лесно разпределихме ролите. Аз - Пиърс Броснан, тя - Холи Бери, завлядени от колекцията на НВО GO от всички Бонд серии. Сега има и безплатен 7-дневен тест период. Заповядайте в нашия филм. Всички филми от поредицата 007 са налични за стриминг в HBO GO“, призовава още звездата от „Завръщане“ и „Smart Коледа“.

Винаги съм искал да играя Джеймс Бонд, но знам че в този живот няма да ми се случи. За това нищо не ни попречи с Диана...

Публикувахте от Orlin Pavlov в Понеделник, 28 декември 2020 г.


Един друг детайл от атрактивния фотос обаче ни впечатли не по-малко – неподозирано голямата визуална прилика на половинката на Орлин със съпругата на принц Хари – Меган Маркъл. Сходството между двете красавици се долавя не само от чертите на лицата им, но и от широката лъчезарна усмивка на мулатката Диана Великова.

С това обаче съвпаденията между двете дами не свършват - факт е, че и Меган, и Диана бяха бременни по едно и също време. Припомняме, че Диана дари Орлин Павлов с момиченце в началото на миналата година, което на всичкото отгоре носи кралското име Елизабет.

Двамата се запознават случайно преди много години, когато Великова работи в БНТ. Там Павлов отива за интервю в предаването на Марта Вачкова, където бъдещата му съпруга се грижи за гостите и дори слага грим на музиканта. След това заминава за Дубай, където живее в продължение на 8 години.

Преди две години тя отново се завръща в България. Една повторна среща с Орлин се оказва съдбоносна. Двамата разбират, че са в плен на любовта един към друг.

Четете още: Вижте приказната коледна картичка на Меган, Хари и Арчи