Автор
Ева Григорова

Животът на Уили Гарсън: Не, той не е гей, а какво ще стане със Станфорд Блач?

Уили Гарсън, който изигра легендарния най-добър приятел на Кари Брадшоу от сериала “Сексът и градът,” почина неочаквано вчера. Оказа се, че Уили тайно се е борел с рак на панкреаса и за съжаление е загубил битката.

Безспорно личният живот на Гарсън е повече от любопитен, а много от феновете на поредицата са изненадани да разберат, че за разлика от своя герой, той всъщност е хетеросексуален. 57-годишният актьор дори е бил на срещан на сляпо със своята колежка Сара Джесика Паркър, няколко години преди двамата да започнат да се снимат в “Сексът и градът”. Флиртът им продължил доста дълго, но в крайна сметка двамата решили да си останат най-добри приятели. “Нещо, което смятам, че си личи и на екрана” - разкрива актьорът.

View post on Instagram
 

Въпреки че Уили никога не се е омъжвал, той е имал дългогодишна връзка, която продължила повече от 20 години и която непрекъснато прекъсвала и започвала отново. След края на отношенията със своята неназована любима, Гарсън решава да осинови сина си Нейтън, който днес е на 20 години, тъй като доскорошната му половинка никога не е искала да има деца. Преди време актьорът сподели, че се надява да срещне “добро момиче, с което да остареят заедно”, но за него би било съвсем приемливо никога да не се ожени.

View post on Instagram
 


В едно от последните си интервюта, той разкри, че хората често са доста учудени да разберат, че всъщност не е гей. Гарсън дори допълни, че в продължение на години е криел сексуалната си ориентация от страх, че това би могло да бъде обидно за хомосексуалистите.

Преди смъртта си, актьорът взимаше дейно участие в снимките на продължението на “Сексът и градът”, която носи името “And Just Like That”. За последно той беше видян на снимачната площадка на 2-ри август, когато засне няколко сцени с екранния си съпруг Антъни Марантино.

View post on Instagram
 


Продуцентите на шоуто все още не са съобщили официално дали Гарсън е успял да приключи своето участие в поредицата или ще се наложи да променят сценария. В медиите се появиха и твърдения, че създателите на сериала най-вероятно са знаели за заболяването на актьора и че дори е възможно те да са планирали и смъртта на героя му в сериала. През август стана ясно, че в продължението на поредицата зрителите ще станат свидетели на смъртта на един от персонажите в него, което ще накара Кари Брадшоу да се събере отново с герои, с които е била в лоши отношения в някои от предишните серии.

View post on Instagram
 


Самата Сара Джесика Паркър сподели в социалните медии, че “не е готова” да говори за мъката си. “Благодаря ти, най-скъпи Крис. Не съм готова още” - написа актрисата, която наскоро загуби и друг свой близък приятел. Миналата седмица на 67-годишна възраст, отново от рак, си отиде Джордж Малкемус, който бе изпълнителен директор на Маноло Бланик и дългогодишен бизнеспартньор на Сара.