Автор
Ева Григорова

Златка избухна: Аз издържах Благо и децата му, той нямаше желание за нищо!

След като през уикенда Благо Джизъса гостува в “Търси се…”, неговата бивша половинка Златка Райкова побърза да отговори на нападките по свой адрес от страна на неговата майка Румяна.

Тя заяви, че не е одобрявала връзката на Райкова с нейния син и че дори двете не са поддържали връзка повече от една година.

Във видимо ядосано свое стори Златка проговори за една от причините за раздялата между нея и Джизъса.

View post on Instagram
 

Плеймейтката споделя, че тя е плащала издръжката на децата му, като в това число включва дори частното училище на дъщеря му. За да успее да смогне с всички разходи на семейството, включително и кредитите и сметките, Златка не спяла и работела денонощно.

Русокосата инфлуенсърка разкри още, че не е получавала достатъчно подкрепа за отглеждането на малкия Благойчо, а плачът на детето дразнел баща му, който не желаел двамата да поделят грижата за него. Поради тази причина майката на плеймейтката живеела с тях, но и тя не издържала на напрежението.

Така се наложило Златка да потърси съдействие от майката на Джизъса - Румяна, която приемала да се грижи за внука си единствено в своя дом.

View post on Instagram
 


Райкова от своя страна разкри, че не е спала през последните две години, тъй като Благойчо доскоро не спял, а нямало кой да ѝ помага в грижите за него.

Тя дори сподели, че синът ѝ наричал новия ѝ Карен “тати” и че не е искала животът ѝ да се стече по подобен начин.

"Много грозно стана всичко, но просто много неща не знаете" - завърши Райкова.

Пълният текст на сторито можете да видите тук: