Звезда от 'Под прикритие' за кошмара и болките по време на Ковид-19

Още една българска звезда се присъедини към отбора на заразените с Ковид-19 у нас. Става дума за актрисата Йоанна Темелкова, която телевизионните зрители познават добре от сериалите „Под прикритие“ и „Братя“.

В рамките на няколко дни тя постепенно развива всички симптоми на новия коронавирус, въпреки че първият ѝ PCR тест е отрицателен. След като състоянието на младата актриса продължава да се влошава, тя си прави втори тест, чийто резултат вече се оказва положителен. „COVID-19 е моят будител днес. След отрицателен PCR, направен след появата на симптоми; след консултация с лекар и убеждението, че съм хванала друг активен вирус в момента, който е със сходни симптоми - днес загубих обоняние. И не, не ми е веселко“, пише Йоанна на профила си в Инстаграм.

View post on Instagram
 

От думите ѝ става ясно, че от три дни тя изпитва сериозни болки, каквито никога досега не е имала. „Споделям ви всичко това, защото трябва да знаете, че има много, много хора като мен, които живеят с убеждението, че не ги е хванал този вирус, а “един друг”. Аз съм безкрайно щастлива, че няма нито един човек, с когото да съм била контактна през последната седмица, изключвам семейството си. Просто ви моля да се пазите, да не подценявате ситуацията и да спазвате мерките“, призовава още екранната дъщеря на Джаро от „Под прикритие“.

Въпреки състоянието си обаче актрисата не губи дух. "Когато си с коронавирус, искаш да си Тони Монтана", споделя с чувство за хумор очарователната дама под забавен видео-колаж. На него виждаме Темелкова на мястото на неподражаемия Ал Пачино от култовата кинолента на Браян Де Палма от 1983 г. „Белязаният“.

Четете още: Гала отказа да пие антибиотик за Ковид-19